Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Benefietconcert voor inloophuis Domino 1 nov.

Aangemaakt op: wo 25 september '19 • Bekeken: 121 keer.

Op vrijdag 1 november as. verzorgt het Gouds Symfonie Orkest (GSO), samen met de Goudse sopraan Anitra Jellema een bijzonder benefietconcert in de Sint-Janskerk. De opbrengst komt ten goede aan Inloophuis Domino. Dankzij de medewerking van de Stichting Goudse Sint Jan kunt u op deze avond in de sfeervolle kerk genieten van zes prachtige opera-aria’s, en wel van Mozart, Dvořák, Tsjaikovski, Verdi, Puccini en Gershwin. Het GSO begeleidt de aria’s en speelt ter afwisselling werken van o.a. Glinka, Grieg en Mozart.

Soliste Anitra Jellema studeerde solozang en opera aan het Rotterdams conservatorium en aan het Sweelinck conservatorium. Tegenwoordig is zij vast verbonden aan het Groot Omroepkoor.

Het GSO is een amateurorkest dat al sinds 1967 bestaat. Het geheel staat onder vakkundige leiding van vaste dirigent Aad van der Velde.

 

In de grote gezellige huiskamer van Inloophuis Domino vinden mensen van allerlei leeftijden en achtergronden een luisterend oor en kunnen ze samen genieten van een warme maaltijd. Het inloophuis draait bijna volledig op vrijwillige inzet van mensen die het inloophuis een warm hart toedragen.

 

Kaarten kosten €15,- per stuk. U kunt ze o.a. bestellen via leden van het Gouds Symfonie Orkest en bij Inloophuis Domino, Oosthaven 31c (ook online), op www.inloophuisdomino.nl en www.gouds-symfonieorkest.nl   vindt u alle informatie. Bij de Sint-Janskerk en de boekhandels Smit, Verkaaik én Samma zijn eveneens kaarten te koop. Op de avond van het concert kosten kaarten aan de deur €17,50 euro. 

We hopen natuurlijk dat iedereen komt luisteren en genieten!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.