Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

gezocht Herenkleding

Aangemaakt op: wo 25 september '19 • Bekeken: 115 keer.

Beste parochianen, Ik ben vrijwilliger bij de gevangenis in Alphen aan den Rijn. Nu zoeken wij voor de mannen bruikbare kleding, geen klassieke kleding zoals stropdassen en colberts, maar u kunt denken aan sportieve overhemden, shirts, polo’s, truien, vesten, lange en korte broeken, schoenen, gympen, slipper, ondergoed, sokken, jassen, jacks en trainingspakken. Heeft u deze over, of gebruikt u het niet meer, wij kunnen ze heel goed gebruiken. Alvast mijn hartelijke dank. De goederen kunnen ingeleverd worden bij het secretariaat van de St.Victorkerk op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend. Bij voorbaat dank. Alie Verweij

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.