Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Leerhuis: Zingen is dubbel bidden

Aangemaakt op: do 26 september '19 • Bekeken: 92 keer.

Zingen is dubbel bidden! Dit is de titel voor het nieuwe Leerhuisblok, dat 16 oktober om 19.30 uur in Boskoop van start gaat. In deze nieuwe serie Leerhuisavonden zal het onderwerp zijn: zang in de liturgie. De eerste avond is een samenzangavond. De liederen die favoriet zijn bij de pastores en koren zullen gezongen worden.

Natuurlijk is het daarbij interessant te horen wat de achterliggende redenen zijn van deze keuzes.

Daarna gaat het Leerhuis ‘op reis’: in elke geloofsgemeenschap zal een bezoek gebracht worden om de koren te ontmoeten . Er zal dan bijzondere aandacht voor en uitleg zijn over de Antwoordpsalm.

20 november  is er weer een gezamenlijk Leerhuisavond zijn in Boskoop.

U begrijpt: alle koorleden worden uitgenodigd om 16 oktober deel te nemen aan het Leerhuis. Kom allemaal meezingen, verplaats je repetitieavond voor een keer naar Boskoop! En uiteraard zijn alle parochianen zijn van harte welkom bij dit muzikale Leerhuisblok.

meer informatie en opgeven zie: www.sintjandd.nl/leerhuis

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.