Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Gezinsdag 5 oktober

Aangemaakt op: di 8 oktober '19 • Bekeken: 91 keer.

Op 5 oktober was de parochie brede gezinsdag in de Josephkerk in Gouda. Voorafgaand aan de Eucharistieviering werd een programma aangebonden voor de ouders en kinderen. Priesterstudent Sander Verschuur gaf een boeiende en persoonlijke inleiding over het thema "Zegen". Hij liet twee liederen horen van de Nederlandse band Sela over dit thema. Daarna gingen de 25 jonge ouders in subgroepen uiteen om over het thema door te praten.

Er waren ook ongeveer 40 kinderen bij het ochtendprogramma. Voortaan is iedere eerste zondag van de maand voorafgaand aan de eucharistieviering een programma voor gezinnen met ontmoeting en catechese. Een mooie ontwikkeling! Na de viering zegende pastoor van Klaveren de meegenomen dieren en knuffels.

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.