Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Allerheiligen 1 november en Heilig Hart

Aangemaakt op: wo 9 oktober '19 • Bekeken: 139 keer.

Op vrijdag 1 november "Allerheiligen" is er een parochie brede viering in de Onze Lieve Vrouwe kerk, Krugerlaan 110 in Gouda. Het is ook de eerste vrijdag van de maand "Heilig Hart" en daarom zal na de viering ook aanbidding zijn tot 21.30 uur.

Allerheiligen is een christelijke feestdag - jaarlijks op 1 november - waarop alle heiligen (ruim honderdduizend) van de rooms-katholieke kerk gezamenlijk worden vereerd en herdacht.
Een heilige is een titel die in het christendom wordt toegekend aan overleden personen die bijzonder rechtschapen en gelovig hebben geleefd.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.