Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Allerzielen Lichtprocessie

Aangemaakt op: wo 9 oktober '19 • Bekeken: 34 keer.

Met een lichtprocessie op Allerzielen gedenken we op een speciale manier al onze lieve overledenen. We willen graag de herinnering aan hen levend houden en dankbaar terugkijken op wie zij voor ons waren in het vertrouwen dat zij voortleven bij de Heer. Laten we samen de straten van Gouda met licht vullen, om hen nooit te vergeten. Zo mogen we getuigen van de hoop die in ons leeft dat liefde over de grenzen van de dood heengaat.

Wanneer: Allerzielen 2 november 2019 van 19.30 tot 20.30 uur

De route: Vanaf de Agnietenkapel via de Nieuwe Markt Gouda naar de R.K. Begraafplaats, Graaf Florisweg Gouda (ongeveer 2 a 2,5 km) 

Voor wie: iedereen die de herinnering aan zijn of haar overledenen dierbaren levend willen houden.

Kosten ? Deelname is gratis. U kunt voor 1 euro een licht kopen aan de deur, of er zelf een meenemen.

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.