Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

PCI Gouda heeft een nieuwe website

Aangemaakt op: wo 4 december '19 • Bekeken: 163 keer.

PCI staat voor Parochiële Caritas Instelling. De werkgroep PCI-Gouda probeert mensen met acute financiële problemen via een beperkte en eenmalige gift, een advies of een verwijzing een handje te helpen om verder te komen. Ook voeren wij klusjes uit voor mensen die dat zelf niet kunnen. Samen met de Vincentiusvereniging Gouda maken wij verder ongeveer 125 gezinnen en alleenstaanden blij met een kerstpakket en betalen wij een zomervakantie voor tien gezinnen met een minimum inkomen. Om dit alles mogelijk te maken zijn wij zelf vooral afhankelijk van giften en de opbrengsten van sponsoracties. Op de nieuwe website van onze PCI-Gouda leest u uitgebreid over onze activiteiten en over onze (o.a. financiële) middelen. De website bevat ook aanvraagformulieren voor onze activiteiten.

U vindt onze website op www.pci-werkgroepgouda.nl           

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.