Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Bijbelgroep 4 maart

Aangemaakt op: di 7 januari '20 • Bekeken: 91 keer.

Ieder die interesse heeft om met elkaar in de Bijbel te lezen en daarover met elkaar te praten, is van harte welkom! De Bijbelgroep is op woensdag 4 maart van 10.00 uur – 11.45 uur op de pastorie van de Josephkerk, Aalberseplein 2, in Gouda en vervolgens op 18 maart, 25 maart, 15 april, 29 april en 13 mei. U kunt ook op elk moment in de Bijbelgroep instappen.

De deelnemers lezen kleine gedeelten uit de gehele Bijbel. Vervolgens bespreken we met elkaar wat deze teksten vandaag voor ons betekenen. Het zijn verhalen van geloof en ongeloof, van broedertwist en jaloezie, van vluchtelingen en dwarsliggers: heel herkenbaar ook in onze tijd. Vaak is dat heel verrassend en verrijkend. Je krijgt een andere kijk op je geloof en wat dat in je leven kan betekenen.  

Het enige wat u nodig hebt is een Bijbel en als u er nog geen hebt, kunt u die het beste aanschaffen. Vraag in de boekhandel dan naar de gezamenlijke Nieuwe Bijbel Vertaling van de NBG en de Katholieke Bijbelstichting. Via een bekende website op het internet kunt u deze Bijbel ook tweedehands krijgen voor 20 of 30 euro.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.