Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Bedevaart naar Lourdes 23 t/m 28 sept.

Aangemaakt op: di 14 januari '20 • Bekeken: 259 keer.

De redenen waarom mensen op bedevaart gaan, zijn bijvoorbeeld om over God of het leven na te denken, om te bedanken, om inspiratie op te doen, om een poosje afstand te nemen van een hectisch dagelijks bestaan of om te ontmoeten of te helpen. Voorbeelden van belangrijke bedevaartsplaatsen in het christendom zijn: het Vaticaan, Fátima, Lourdes, Rocamadour, Santiago de Compostella, Kevelaer en Jeruzalem. De bekendste bedevaartplaats in het christendom is Lourdes in Frankrijk. Lourdes is een van die plekken waar 'de hemel de aarde raakt'. Zowel voor zieken als gezonden is het een plaats voor hoop en berusting, troost en kracht, maar ook voor dankbaarheid. De vieringen, de ontmoetingen, de gesprekken, het stil genieten, samen bidden en zingen maken een bedevaart betekenisvol. Ik ben Ilonka Verweij, parochiaan uit Boskoop en hotel- leider bij de VNB. Samen met pastoor Van Klaveren is er het voornemen om van 23 t/m 28 september 2020 naar Lourdes te gaan. Het gaat om een 6-daagse bedevaart en vooralsnog kunnen er ca. 40 parochianen mee. Gaat u met ons mee? Ilonka Verweij, e-mail bedevaart.lourdes@sintjandd.nl

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.