Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Bedevaart Banneux 15-19 mei

Aangemaakt op: do 30 januari '20 • Bekeken: 48 keer.

Jaarlijks organiseert het Banneux Comité van bisdom Rotterdam mooie bedevaarten naar Banneux N.D. in België. Van 15-19 mei a.s is er weer gelegenheid voor u om mee te gaan. Banneux is een lieflijk klein bedevaartsoord, ook wel het kleine Lourdes genoemd.

Vanaf Waddinxveen vertrekt de bus naar Banneux. Er zijn dagelijks mooie vieringen zoals H. Eucharistie, Viering voor boete en verzoening, dagelijks Plechtig Lof met pelgrimszegen, viering met handoplegging en dagelijks processie naar de bron.

De prijs is € 285.- voor deze 5 daagse bedevaart en hiervoor krijgt u:

U verblijft er in mooie 2 pers. kamers met douche en toilet. Dagelijks ontbijt, lunch en diner, ook koffie en thee zijn inbegrepen. Op de heenreis een uitgebreide lunchmaaltijd en op de terugreis een uitgebreid afscheidsdiner.

Dit keer zal o.a. Diaken D. Vrijburg ons tijdens deze dagen begeleiden.

Voor informatie:www.banneux-comite-bisdom-rotterdam 

Mw. Paula Opstal 015 3693148           of          Mw. Alie Verweij tel. 0172 755255

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.