Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

oecumenische 40 dagen vespers in Gouda

Aangemaakt op: ma 10 februari '20 • Bekeken: 31 keer.

De oecumenische werkgroep Vespers Gouda, heeft voor de komende Veertigdagentijd weer vespers voorbereid. U bent van harte welkom op de vrijdagen 28 februari, 6, 13, 20, 27 maart en 3 april om 19.30 uur in de Westerkerk. Kerkleden uit de katholieke en protestantse geloofstraditie zullen de diensten leiden rond het thema ‘Een teken van leven’.

De Werkgroep Oecumenische Vespers wenst u een inspirerende Veertigdagentijd toe, waarin we elkaar in deze tijd van inkeer en bezinning kunnen ontmoeten en samen ontdekken dat God een God van leven is.

In de vespers willen we elkaar bemoedigen in deze bijzondere tijd.

Meer info: Hans Wierenga,hans.wierenga@gmail.com 

De  voorgangers van de vespers zijn - hier de data en voorgangers invullen die van toepassing zijn - ;

28 februari      Agnes Prins – van Dijk

6 maart           Paul Buis

13 maart         Dineke Riet

20 maart         Els Klok

27 maart         Willem den Boer

3 april             Dineke Tigelaar

 

Oecumenische Veertigdagenkalender

De oecumenische werkgroep Vespers Gouda heeft ook weer een kalender samengesteld, waarin U voor thuis handreikingen vindt voor bezinning op het lijden. Er zijn  bloemschikkingen, gedichten, gebeden, liederen, korte meditatieve stukjes en werkjes voor jongere kinderen opgenomen.

De kalender zal vanaf zondag 23 februari beschikbaar zijn. Naast de papieren versie is deze te bekijken op de website. De voorbereidingsgroep wenst u een goede en inspirerende Veertigdagentijd toe op weg naar Pasen.

Meer info: Agnes Prins – van Dijk,agnes.prinsvandijk@gmail.com     

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.