Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Collecte bij de vieringen kan online

Aangemaakt op: wo 1 april '20 • Bekeken: 403 keer.

Het is een bijzondere tijd, zoals de Paus op de vrijdag bij overwegingen vóór de pauselijke zegen al uitsprak: “Wij zijn bang en verward; we zijn de weg kwijt…. We moeten samen roeien en elkaar troost bieden….. Niemand is meer begaan met ons dan Hij… …zien we de saamhorigheid waar we ons niet aan kunnen onttrekken.”

Gelukkig kunnen we de mis gezamenlijk volgen via de moderne media en zo in de geest verbonden zijn met de viering van de eucharistie en een geestelijke communie te doen.

Voor de offerande door de gelovigen hebben we nu ook een oplossing.  We kunnen uw financiële bijdrage extra goed gebruiken in tijden van deze coronacrisis. Ga naar www.sintjandd.nl/collecte om een vrijwillige bijdrage via iDeal  te storten bij wijze van uw bijdrage aan de collecte.

Hartelijke dank voor uw bijdrage.

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.